Книжкові подарунки від волонтерів Запоріжжя

Кожна подарована книга нашій бібліотеці – це завжди велика радість  для  бібліотекарів та читачів. А якщо  книжкові подарунки для бібліотеки передали волонтерами міста Хмільника родини волонтерів із  міста Вільнянськ  Запорізької області, то можете уявити, які почуття і слова вдячності хочеться всім  виразити. Родини волонтерів  Костянтин і Оксана Ткаченки та Костянтин і Світлана Білобородови  передали  КЗ «Хмільницькій публічній бібліотеці» книги сучасних українських авторів:  «Казки баби Гавришихи»  Олега Гавріша та збірку поезій «Крилаті» Єлизавети Костенко. Костянтин Ткаченко та Костянтин Білобородов є засновниками Вільнянської волонтерської громадської організації «ЛЕВ»( Ліга Етнічних Вільнянців).

Гавріш  О. М. Казки баби Гавришихи / Олег Гавріш; іл. В. Ареп'євої. – К.: Час майстрів, 2020. -356с., іл. -  (Серія «Рекомендуємо прочитати»). 

  

Автор пропонує вам мандрівку до прадавнього духу українців.. Ми разом пірнемо в глибину підсвідомості на рівень зв’язку з нашим корінням, відновимо цей шлях, щоб краще нас живила сила  нашого фундаменту й цупкіше ми за землю трималися, та доторкнемося до різнобарв’я емоцій від жаху до щастя.

Гавріш  О. М. Казки баби Гавришихи ІІ: містично- філософські казки / Олег Гавріш; іл. В. Ареп'євої. – Біла Церква: Час Змін Інформ, 2022. – 424с.,іл.

  

«Казки  баби Гавришихи» не просто захопливі історії, від яких неможливо відірватися. Ця книга – відкрита брама у таємничий світ містичних пригод, густо замішаних на глибокому вивченні та опрацюванні українського фольклору.

Поринайте в світ пригод, пийте мудрість повними квартами і не відкладайте книгу, аж поки не перегорнете останню сторінку.

Костенко Є. Крилаті: поезії / Єлизавета Костенко. – Луцьк: Терен, 2023. – 15с.

  

Творчість Єлизавети Костенко не залишить байдужими всіх, хто перегорне і прочитає її поезію:

«Відчуй. Так, це твоє життя,

сповнене ритму й поразок, тож знай:

Часу не буде для вороття,

послухай й,  вдихнувши, вражай»

Ми щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, адже впевнені – ці книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними, стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки.  Всім бажаємо  перемоги, миру, міцного здоров'я,  добробуту і наснаги на добрі справи!  

Запрошуємо до бібліотеки  на книжкові новинки.

Слава Україні! Героям слава!

 



Автор: чит. зал
Дата створення: 2023-08-03 17:28:28
Версія для друку