Не пропустіть: нове краєзнавче видання

Літнім подарунком для читачів і колективу бібліотеки став новий альманах живопису, графіки та декоративного текстилю Михайла Громова. У новому виданні зібрані творчі роботи відомого художника, поета, хмільничанина Михайла Яковича.

  Громов М. Живопис графіка декоративний текстиль /Монтаж Загородній А.. -  Вінниця: ІМІДЖ, 2023. – 60 с. 

У передньому слові   заслужений працівник культури України Тетяна  Цвігун зазначила: «Непідробна любов до України, до народу-борця і творця осяває творчість нашого земляка з юних літ і донині. Мудрість і розважливість художника у підході до добору тем і сюжетів, вміння тримати баланс в контексті традицій і новаторства, гуманізм змісту картин, в яких незримо присутня національна складова, ─ це те, що забезпечує визнання митцю і громадянину Михайлу Громову».

     

     

Гортаючи сторінки нового видання розумієш, Михайло Якович працював не тільки пензлем, а й серцем. Творчість його багатогранна, а знання з міфології та історії  України викликають захоплення.

Наприкінці альманаху подається коротка автобіографія Михайла Громова. Колектив щиро вітає  Михайла Яковича та бажає козацького здоров’я,   творчої наснаги та нових картин.

Отож, дивіться , насолоджуйтеся та відчувайте майстерність автора.




Автор: краєзнавець
Дата створення: 2023-07-20 16:31:22
Версія для друку