Подарунок бібліотеці від Романа Квєтного, доктора технічних наук, професора, члена кореспондента Національної академії педагогічних наук України

Читачі КЗ «Бібліотека для дорослих»  мають можливість ознайомитись  з новою книгою оповідань та нарисів «Той, що почув» Романа Наумовича Квєтного. В  книзі історії, пов’язані з вірою та провидінням, життєвими іспитами та випробуваннями, історичними подіями, спогади про студентські роки, відносини між учителями та учнями, життя вчених, бізнес і його закони, люди і собаки, і кохання. Чимало сюжетів навіяно власним досвідом автора, який пройшов складний шлях розвитку науковця, викладача, бізнесмена.

Квєтний Р.Н. Той, що почув. Оповідання / Роман Квєтний. Вінниця: Глобус – Прес, 2023. – 292с.


У передмові автор пише: «Йде війна, здається, не на часі мирські справи, але я глибоко впевнений, що ми повинні намагатися жити своїм звичайним життям на зло ворогам:  працювати, вчити, кохати, грати у футбол, співати… Водночас кожний на своєму місці повинен робити усе для фронту і вірити у Перемогу. Тому саме зараз я видаю збірку своїх оповідань… Я продовжую шукати своє «незнайдене», те, що мені ніколи не знайти… На мою думку, завжди повинна залишатися певна невизначеність, і кожний з читачів може сприймати твори по – своєму чи домислювати розвиток подій… Я вірю в непереможність добрих людей, якщо вони разом! Вірю в остаточну Перемогу України!»

Книжку присвячено Героям, що боронять Україну!

Висловлюєму щиру  подяку  Роману Наумовичу за подаровану книгу, бажаємо натхнення для творчих успіхів та життєвих перемог.  Читачів запрошуємо на книжкову новинку, яка не залишить байдужими всіх, хто її перегорне  і прочитає.



Автор: чит. зал
Дата створення: 2023-05-24 10:38:36
Версія для друку