Дякуємо за подаровані книги

Працівники Комунального закладу «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради, бібліотек-філій та читачі вітають з днем народження Сергія Соколова –  волонтера, просвітника, дослідника історії України. Бажаємо міцного здоров’я на довгі творчі літа, життєвої наснаги,  невичерпної енергії просвітницького слова.  Нехай волонтерська ноша буде легкою; нехай Ваш труд цінують і поважають; нехай кожен новий день наближає нас до Перемоги!  Удачі Вам і великих досягнень!

Висловлюємо щиру вдячність за подаровані 24 авторських книги «Історія в моментах. Україна/московія». Книга надзвичайно корисна, пізнавальна, змістовна та легка у прочитанні й сприйнятті. Виклад історії України цікавий своєю подачею; минувшина осмислена по-новому, згідно із доступними архівними джерелами. Автор охопив та упорядкував різні моменти історичних епох,  гармонійно доповнюючи текст фотоматеріалами та ілюстраціями; висловами класиків про їх відношення до росії та росіян; показав причинно-наслідковий зв’язок проблем сучасності.

Витоки, досліджені у цій праці, допоможуть зрозуміти, переосмислити та проаналізувати поточні події в Україні.

Дякуємо Вам, Сергію, за титанічну  працю на благо процвітання добра і миру в Україні; за безкорисливу допомогу військовим і тим, хто її потребує; за все, що Ви робите для омріяної Перемоги!

Слава Україні!

Героям слава!



Автор: адмін
Дата створення: 2023-04-12 08:58:24
Версія для друку