Перше друковане видання 2023-го року

Колектив бібліотеки приєднується до вітань Віталію Каленіченку з нагоди виходу у світ  книги «…Усе життя прямував за мрією». Ця книга про важливі події автора, про історію обласної фізіотерапевтичної лікарні та її працівників, про десятиріччя ветеранської організації Хмільницького району, яка була найкращою у районі. Цікаво буде дізнатись і про епоху у яких родився і проживав Віталій Олександрович.

         Видання ілюструють світлини, які  вже є історією не тільки родини, але є унікальними з розвитку курортної справи у місті Хмільнику.

Каленіченко В. …Все життя прямував за мрією. Сповідь Заслуженого лікаря України, Почесного ветерана України, Почесний громадянина Хмільницького району. Вінниця: ТОВ «ТВОРИ», 2023. – 196 с.

         Книга, без сумніву, зацікавить не тільки знайомих Віталія Каленіченка, а й істориків, краєзнавців, старожилів міста Хмільника.

         Вітаємо Віталія Олександровича з цією чудовою подією. Зичимо  міцного здоров’я, людського щастя та нехай серце зігріває тепло людської вдячності за добрі справи задля миру й добробуту в нашій країні.

         З цією книгою сповіддю Ви уже можете ознайомитись у найстарішій книгозбірні міста Хмільника.



Автор: краєзнавець
Дата створення: 2023-04-01 16:41:01
Версія для друку