Нові видання від Анжели Веремій

Веремій А. Молитва під кулями. – Вінниця: ПП Балюк І. Б., 2022.  ̶  76  с.

Нещодавно з друку вийшли дві нові книги відомої хмільничанки, педагога, журналістки, письменниці Анжели Веремій   "Молитва під кулями" та "Українська мова навчально-методичний посібник для вчителів української мови, учнів, абітурієнтів, студентів". Ці книги були  презентовані на науковій історико-краєзнавчій конференції з нагоди 660-ї річниці Хмільника.

Сама авторка розповідала на конференції,  як народжувалась книга "Молитва під кулями". З першого дня війни Анжела Анатоліївна прийшла до військового комісаріату і сказала, що хоче захищати землю і вбивати ворогів. На жаль її не взяли, обґрунтовуючи що немає військового досвіду. Чудова майстриня художнього слова, справжня дочка та патріотка України, як зазначив  у передньому слові Сергій Гальчак не змогла стояти в осторонь від цих подій. Її громадський обов’язок  ̶  захист рідної Батьківщини словом.

В анотації книги зазначено: "Цю книгу було написано під звуки сирен, коли смертоносні ракети новоявлених ординців стирали з лиця землі міста і села України, коли українці зрозуміли: їх прийшли вбивати.

Було боляче і страшно. Та велика біда – випробування для кожного".

Кожний рядок цієї книги пройнятий простим щирим і патріотичним  словом з вірою у Перемогу.

З книгами  Ви зможете ознайомитися у бібліотеці для дорослих.



Автор: краєнавець
Дата створення: 2022-11-08 14:17:05
Версія для друку