Представляємо нові видання 2022 року

Розпочинаємо рубрику краєзнавчих видань 2022 року. До Вашої уваги фотоальбом живопису Миколи Загороднього "Мистецтво – це моє життя" приурочене 660-тій річниці міста Хмільника. У передмові  голова Хмільницької об’єднаної територіальної громади Микола Юрчишин зазначив: "Прикметно, що він (Микола Загородній)  присвятив роботу ювілею Хмільника. Сюжетами його світлин і картин незмінно стають куточки природи, міські вулички, береги Бугу, історичні пам’ятки. Майстерно створені, ці твори  увічнюють красу сьогодення нашого міста, несуть посил любові глядачем".

          

Наступний розділ розповідає про автора фотоальбому "Мистецтво – це моє життя". Це не тільки автобіографічні рядки, а й про виставки, які відбувались на Всеукраїнських виставках. Також Микола Загородній  ̶ член Національної спілки краєзнавців України, Національної спілки журналістів України.

Почесний краєзнавець України Віра Степанюк зазначила у третьому розділі "Задивлений в душу природи" про творчість Миколи Андрійовича: "Його твори прихиляють щирістю й свіжістю почуття, здатністю вибухати  на полотні феєрію кольору, полонити уяву глядача.  Постійна праця на пленерах справляє благотворний вплив на художника, що виливається на полотні  у чудові етюди, замальовки й завершені повноформатні роботи. Вони, здається, пульсують почуттями, які  переповнили душу творця".

Кожний,  хто відкриє фотоальбом   полине у  давній Хмільник,  його ̶   природа, загадкові замки, вежі та відлуння вічності.  

Колектив щиро вітає Миколу Андрійовича з цією подією та зичить міцного здоров'я, наснаги та нових  картин.

Отож, запрошуємо Вас  у бібліотеку для дорослих, щоб доторкнутись до творчості Миколи Загороднього, щоб відчути красу рідної землі та полинути у світ прекрасного.



Автор: краєзнавець
Дата створення: 2022-09-26 16:49:38
Версія для друку