Нове бібліографічне видання «Нехай почують Ясні Небеса»

У листопаді 2021 року вийшов бібліографічний покажчик «Нехай почують Ясні Небеса. Краяни, які загинули, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість України (2014–2019 рр.)». У покажчику розповідається про земляків, які загинули під час проведення антитеростичної операції на Сході нашої держави впродовж 2014–2019 рр. Імена подаються за алфавітним порядком.

Нехай почують Ясні Небеса. /краєзнавчий бібліографічний покажчик – Вінниця: ТОВ «Твори»,

2021. – 24 с. 

В анотації зазначено: «Мета цього видання – назавжди зберегти імена полеглих краян, щоб наступні покоління пам’ятали трагічну історію України та імена тих, хто загинув, виборюючи свободу».

У передньому слові Любов Юрчишина наголосила: «Ворог намагається знищити народ, залякати, забрати територію, але він не знає, що ми насіння, яке завжди проростає. Віримо – там, де пролита кров, заколосяться ниви, відновляться села і міста, народяться діти. Чорний, змучений край оживе в пам’ять про тих, які стояли до останнього, щоб не віддати ні п’яді рідної  землі.

Наше завдання і завдання майбутніх поколінь пам’ятати про Героїв. Їхні імена закарбувалися у Вічності».

Редагувала бібліографічний покажчик відома громадська діячка, педагог, журналістка Ніна Кравчук-Овчарук.

Бібліографічний покажчик вийшов у світ завдяки Борису Валігурі. Знаємо і віримо, що добрі справи завжди повертаються добром.  

 

Готується до друку  продовження бібліографічний покажчик «Нехай почують Ясні Небеса», у якому буде продовження про краян які загинули під час проведення антитеростичної операції на Сході нашої держави впродовж 2014–2019 рр..

Пам’ятаймо імена борців за незалежність України.



Автор: краєзнавець-бібліограф
Дата створення: 2022-01-04 10:37:40
Версія для друку