Вишукані подарунки від письменників, поетів Вінниччини

Осінь у бібліотеці, це теж пора врожаю. Наша,  зокрема, поповнюється дарами письменницьких роздумів та поетичною лірикою подільських авторів. Цього разу новий літературний ужинок принесли Вадим Вітковський,  голова Вінницької обласної організації Національної спілки письменників України, відомий прозаїк, публіцист-документаліст та Михайло Каменюк, український поет, публіцист, драматург, перекладач, громадський діяч.

Вони подарували до книгозбірні книги вінницьких письменників, поетів та краєзнавців. Це твори відомих вінницьких майстрів слова: Івана Волошенюка, Володимира Горлея, Анатолія Мартинюка, Тетяни Коноваленко, Леоніда Куцого, Миколи Пасічника, Володимира Прибили, Петра Скорука. Також, творчі доробки початківців Олександра Ватаги, Валентини Мількевич та Марії Цимбалюк.

Для тих, хто стежить за новими знахідками в історії, краєзнавчі книги Тора Ланге, Володимира Прибили, Володимира Ревуцького, Петра Скорука та про українського літератора, журналіста, краєзнавець Анатолія Гончара.

Шанувальників поетичного слова приверне увагу поезія репресованого Юрка Гриника, члена  літературної організації "Західна Україна". Цікаві, також його автобіографічні сторінки.

  Звертаємо увагу на книги Тора Ланге "Из путешествий  по Юго-Востоку: путевые очерки", Петра Скорука "Могилевчане. г. Могилев-Подольский, - лица, события, время" та Володимира Ревуцького "Снітків, історія без акцентів".

Щиро дякуємо Вадиму Вітковському та Михайлу Каменюку за подаровані читачам бібліотеки книги. Переконанні, новинку знайдуть своїх поціновувачів у тих, хто любить поезію, художні твори та історію малої батьківщини.

Усіх, хто хоче ознайомитися з новими надходженнями завітайте до  читальної зали та на абонемент бібліотеки для дорослих.



Автор: краєзнавець
Дата створення: 2021-11-02 13:42:51
Версія для друку