Увіковічена в книгах. Подаровані книги.

Як важко перенести біль втрати  за рідними. Коли відходить у вічність твоя половина, життя ніби призупиняється. Відчуття самотності не покидає до останніх днів. Тому пам'ять про них завжди живе у наших серцях.

         Два роки тому дружина Віталія Каленіченка  відійшла  у вічність. Гострий   біль втрати і досі нутрує його серце. При житті, щоб підтримати хвору дружину Лілію Іванівну він видав книгу її грибних рецептів  «Гриби – загадковий дар природи». В основу  книги увійшли найкращі рецепти  за якими  готувала Ліля Каленіченко. Потім були інші книги – «Феєрія зимових свят» (2019 р.),  «Великдень – свято свят» (2020 р.), на жаль ці книги вийшли у світ, коли не стало Лілії Іванівни.

Каленіченко, Л. Торт - окраса святкового столу / Лілія Каленіченко. - Вінниця: ТОВ "Твори", 2021. - 152 c.

         Представляємо нові книги Лілії Каленіченко «Торт – окраса святково столу» та «Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти», які видав Віталій Каленіченко. У передмові до книги «Торт – окраса святково столу»  він зазначив: «Неймовірно смачний і гарний торт приготувала моя кохана дружина в студентському гуртожитку в день нашого одруження 1 червня 1962 року.

З тих пір торт став нашою сімейною реліквією, він був присутній і в свята і в будні, здавалось, що так буде завжди…».

У книзі зібрані 100 рецептів не тільки наших бабусь і матерів, але й сучасні торти. Попереду  довгі зимові вечори,  тому як добре по-домашньому і затишно смакувати торти з книги Лілії Каленіченко, адже всі вони прості  у приготуванні і вимагають небагато часу.

Друга книга «Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти» для тих, які хочуть бути здоровими та бути у хорошій формі. Хоч ця книга складається із 100 сторінок, вона насичена  про їжу, яка лікує хвороби.

За даними в Інтернеті впродовж одного року в медичній літературі з'являється понад 25 тис. статей про харчування. Чи є у когось час їх переглянути? У цю книгу увійшла практична інформація про харчування наших бабусь і дідусів та нові дослідження вчених. Мета цієї книги  полягає в тому, що більшість передчасних хвороб можна відвернути за допомогою простих змін у харчовому раціоні.

Каленіченко, Л. Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти столу / Лілія Каленіченко. - Вінниця: ТОВ "Твори", 2021. - 100 c.

Ми дякуємо Віталію   Каленіченку  і його родині  за подаровані книги у нашу книгозбірню і бажаємо міцного здоров'я, натхнення та радісних миттєвостей у житті.

Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися  з книгами-пам'яті Лілії Каленіченко  «Торт – окраса святково столу» та «Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти»  у нашу книгозбірню.

         Читайте, готуйте, насолоджуйтесь. І не забувайте ділитися з цими рецептами.



Автор: краєзнавець
Дата створення: 2021-10-27 10:27:53
Версія для друку