До 100-чя бібліотеки. Дарунок до 30 річчя Незалежності України

До 30 річчя Незалежності України на теренах Хмільниччини вийшла книга відомої освітянки, журналістки, краєзнавця, авторки 4 книг та у співавторcтві більше 10 книг Віри Степанюк «#Моя Незалежність 30:55».  У анотації книги зазначено: «Під обкладинкою книжки зібрана публіцистика, есеї, літературно-краєзнавчі та літературно-критичні статті, відгуки, наукові розвідки, опубліковані у засобах масової інформації здебільшого протягом останнього десятиріччя. Вони розкривають питання творення українського простору, формування патріотичного світогляду, особливості красного письменства періоду гібридної війни.

Степанюк В.А. # Моя Незалежність 30:55. – Вінниця: Балюк І. Б., 2021.- 330 с.  

  Авторка пропонує читачам новий погляд на давно знані й перечитані твори українських класиків: Тараса Шевченка, Лесі Українки, Ліни Костенко.

Збірка розрахована на молодь, учителів-словесників, усіх, кого хвилює доля української мови, культури, хто прагне утвердити реальну незалежність України».

Віра Анатоліївна є читачем книгозбірні з 2009 року. Неодноразово у читальній залі бібліотеки проходили презентації її  книг, пам’ятають читачі і її виступи на масових заходах.

   Це нове видання приємно вражає і своєю тематикою, і своєю масштабністю. Ми щиро вітаємо Віру Анатоліївну з новою книгою  «#Моя Незалежність 30:55» бажаємо творчої наснаги, вдячних читачів та нових, нових книг в ім’я Батьківщини.

Колектив бібліотеки висловлює  авторці щиру подяку за внесок у формування фонду бібліотеки. Це видання Віри Степанюк  присвячене історії України та малої Батьківщини  і буде цікаве для тих,   хто цікавиться її долею та небайдужий до її минулого та сучасного. Книга стане  справжнім скарбом для своїх читачів-істориків, краєзнавців, літературознавців і просто небайдужих патріотичних громадян.

Запрошуємо краян познайомитися з новим краєзнавчим виданням

Віри Анатоліївни Степанюк.



Автор: краєзнавець
Дата створення: 2021-08-26 11:42:16
Версія для друку