Увага: нова поетична збірка

     До  Всесвітнього дня поезії «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради презентує нову  поетичну збірку  Анатолія Безоб'юка  «Журлива радість осені» .  Знають цього краянина  як педагога та художника. І сьогодні ми вперше знайомимо вас з його поетичним словом. Ця збірка не проста. Вона прийшла до нас з далеких 1966 років. Хоча вона писалася в радянські часи, вона не схожа на тематику тих років. Поетичні рядки в цій збірці співучі та милозвучні. Просяться на мелодію.

                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

Безоб'юк А.О.

  Журлива радість осені. Вінниця: ТОВ "ТВОРИ", 2021 .-40 с.

Книга присвячена пам’яті сина Святослава та дружини Наталії, які на жаль відійшли у вічність.

    У передмові зазначено: «Це чутливі і зворушливі історії, лірика справжньої весни, яка запеклася райдужним намистом у душі молодого автора. Це історія кохання, яке й досі гріє йому душу. Минуло 55 літ і з подивом осені майстер дістав ці рядки з глибин самого серця, які присвячував лише для неї. Тепер, коли її поруч вже не має, зібрав ці вірші, як квіти у вінок для людей, у кого душа не зачерствіла. Такий собі, смарагд подільської душі. Він і досі її кохає, як і колись з першої зустрічі»…

 Любить, не любить, любить,

Остання пелюстка тобі,-

Шепотіли тихесенько губи,

Мрійливо очі дивились ясні.

Безмежно зраділий дарунку,

Відчувши ромашки красу,

Злилися уста в поцілунку,

Збили кохання росу.

Автор з дарчим підписом подарував нашій книгозбірні поетичну збірку «Журлива радість осені». Ми щиро вітаємо Анатолія Оксентовича з такою чудовою подією у житті та бажаємо надалі  козацького здоров’я,  творчого натхнення і нових книг.



Автор: Абонемент
Дата створення: 2021-03-19 15:44:13
Версія для друку