Невипадкові зустрічі – урок наостанок

     Підсумкова краєзнавча година та кілька порад від краєзнавяі міської бібліотеки м. Хмільника. Сім років пройдених разом, це усе не випадково. Сімка для Хмільника – особливе число – сім віків, сім шляхів (шість доріг плюс річка), продовжувати можна без кінця і краю. Що важливо – Піфагорові штани, то шкільний епізод. Краєзнавство – це урок на завжди!

     2017 року учні 5-В класу ліцею № 1 з класним керівником Тетяною Босенко вперше переступили поріг бібліотеки. Саме тоді краєзнавець Оксана Михалиця розповіла історію міста Хмільника. Протягом семи років учні 11-Б класу дізнавались не лише сторінки минулого рідного міста, а й історію, традиції, звичаї, обряди Вінниччини, Поділля та України. Були й мандрівки рідним краєм і до старовинних криниць, до пам’ятників Другої світової війни. Усього  за 7 років відбулося  близько 65 краєзнавчих зустрічей.

Тому і не дивно, що на завершення Оксана Михалиця  подарувала дітям розповідь про сокровенне на краєзнавчій годині «Символи рідного краю».

На завершення побажала мирного неба, щасливого життєвого шляху та бути гідними творцями свого життя. Щира подяка також звучала класному керівнику Тетяні Григорівній, яка вклала душу, серце і любов у своїх вихованців. Отож, радісно та чуттєво відбулась завершальна зустріч на краєзнавчій годині «Символи рідного краю». 



Автор:
Дата створення: 2024-04-08 17:09:07
Версія для друку