Об’єднані поетичним словом

Поезією захоплюються, вивчають, презентують. Вона підносить духовно, збагачуючи своїми відчуттями і неповторністю. Це підтвердила зустріч  членів любительського об’єднання «Читацьке коло»,  що діє в КЗ «Хмільницька публічна бібліотека»  з творчим об’єднанням «Поетичний чайник, чи акустика рим..», що діє при  Вінницькій обласній універсальній  науковій бібліотеці ім. Валентина Отамановського, яка відбулася  в рамках Національного тижня читання поезії.

 До нас завітали молоді поетки Олена Нікітіна, Тетяна Шкурак, Ірина Малярська, Віра Гранатова  із засновником та керівником творчого  об’єднання «Поетичний чайник, чи акустика рим..» Анатолієм Мартинюком. Анатолій Іванович  є членом  Національної спілки письменників України, лауреатом літературної премії «Кришталева вишня», всеукраїнських фестивалів «Підкова Пегаса», «Відродження поезії», автором власних збірок лірики, публікацій у колективних збірниках і періодиці.

У теплій, щирій, відвертій, і навіть родинній атмосфері, майстри та шанувальники поетичного слова читали власні самобутні поезії, твори улюблених авторів, а також ділилися думками про значення слова.

Велике враження на всіх справила виставка «Чарівний світ мініатюр», на якій представлені творчі роботи Вероніки Тимченко.

Зустріч вчергове продемонструвала, що в часи війни і жорстоких випробувань саме література розраджує та підтримує дух українців, дає їм сили жити і боротися за перемогу.

Щиро дякуємо всім за тепло душі, за красу поетичного слова, авторам  за подаровані бібліотеці  збірки поезій.

 



Автор: чит. зал
Дата створення: 2024-03-23 16:40:34
Версія для друку