Семінар-практикум «Бібліотека та молодь: пошук нових ідей та форматів».

21 березня на базі КЗ «Хмільницька публічна бібліотека» відбувся семінар-практикум  для працівників бібліотек-філій на тему «Бібліотека та молодь: пошук нових ідей та форматів».

Семінар – практикум  відкрила директор КЗ «Хмільницька публічна бібліотека» Олена Бугайова  з привітанням ювілеєм бібліотекаря – філії села Кожухів  Вікторію Остапчук, з вітальним листом від Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина.

В ході семінару були розглянуті питання документоведення, формування бібліотечного фонду, ведення бібліотечних блогів, дотримання техніки безпеки у закладах в умовах воєнного стану.

         Щоб зацікавити категорію молодих користувачів необхідно перебувати в постійному творчому пошуку, видозмінювати наявні форми роботи, а подекуди і дивувати користувачів новими способами заохочення до читання.  Тому, навчаючись, бібліотекарі із задоволенням взяли участь у грі- Quiz «Багато читаємо, тому все знаємо» для використання  такої форми у роботі з молоддю з метою залучення читачів до книгозбірні та промоції читання.

 

 



Автор:
Дата створення: 2024-03-21 17:02:29
Версія для друку