Права людини засідання кіноклубу DOCUDAYS UA

         10 грудня до дня прав людини модератором Оксаною Ошовською було проведено засідання кіноклубу DOCUDAYS UA при бібліотеці для дорослих у 10  класі ЗОШ №2 І-ІІІ ст.

В рамках засідання представила до перегляду присутнім документальну кінострічку "Джовані та балет на воді" режисерки Астрід Буссінк.


      Документальна стрічка розповідає історію про десятирічного Джованні у  якого була мрія: він хотів стати першим хлопчиком, який візьме участь у Чемпіонаті Нідерландів із синхронного плавання. Оскільки цей вид спорту вважається «дівчачим», не всі розуміють його прагнення. Але Джованні йде своєю дорогою, а Кім, його дівчина, чудово розуміє хлопця. Лишаючись на самоті, вони обговорюють своє майбутнє.

Жваво пройшла дискусія модератора та учнів  на теми гендерна рівність, запобігання булінгу та кібербулінгу  про що йшлося  у кінострічці.

Дівчата та хлопці висловлювали свої думки, давали оцінку діям героїв фільму. Модератор Оксана Ошовська   по завершенню провела вікторину – змагання між двома командами на тему «Числа у правознавстві», що стало цікавим для школярів 10 класу.



Автор: Админ
Дата створення: 2021-12-11 09:42:40
Версія для друку