Перегляд документального кіно засідання клубу DOCU/CLUB

Щороку разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою..

2 грудня модераторка кіноклубу  Оксана Ошовська   представила до  онлайн - перегляду та обговорення  на платформі «Zoom»  фільм «Карла і Норлад» Режисер: Елізабет Аспелін.

         У стрічці  документального фільму розповідається про шестирічну Карлу, і  її  старшого брата на ім’я Нордал. Чому вона вважає його водночас старшим і молодшим?  Зазираючи до світу Карли, ми побачемо, як вона справляється з тим, що має старшого брата з затримкою в розвитку. Режисерка спостерігає за своїми дітьми протягом зими, показуючи їхнє повсякденне життя, сповнене як складних ситуацій, так і сердечної любові.

   Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму з-за проблем зі здоров`ям - до такої думки дійшли глядачі кіноклубу після перегляду документального кіно «Карла і Норлад». 




Автор: Админ
Дата створення: 2021-12-02 15:16:27
Версія для друку