«Формула щасливого життя» від Валерія Дядюшина м. Одеса

Приємною несподіванкою для користувачів  та працівників КЗ «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради було отримання книг від  Валерія  Дядюшина гістя із м.Одеси,  який  2006 року відпочивав  у військовому санаторії   м. Хмільника та користувався послугами нашої бібліотеки.

Сьогодні в таких тривожних умовах неймовірно важливо зберегти себе. Якщо нашу фізичну оболонку ми захищаємо завдяки  маскам, антисептикам, вакцинації, дотриманню рекомендацій лікарів, то наша душа потребує краси й щастя. Від цього не слід відмовлятися за будь – яких обставин. Варто шукати й прокладати нові шляхи для радості, наприклад, захопливими книгами.  Пропонуємо вашій  увазі  подаровані книги Валерія Олександровича Дядюшина:

Дядюшин В.А. Счастливый ли я  человек?: Избранное / Валерий Дядюшин. – Одесса : Астропринт, 2011.  – 768с.

         Книга, написана  з властивим автору гумором  по відношенню до себе та  оточуючих його людей і подій, читається легко і з цікавістю.

Дядюшин  В.А. Исповедь  д’Артаньяна: рассказы о любви / Валерий Дядюшин. - Одесса : Астропринт, 2018.  – 528с.

Пізнавальна, ненав’язлива подорож у країну любові, подружніх відносин, підкріплена оповідками  із життя автора, його знайомих  і друзів, а також анекдотичні мініатюри «смішинки», творцями яких є гості Південної Пальміри  і  самі одесити, яким притаманне вроджене почуття гумору. Сам автор зізнається, що сам щоденно перечитує декілька із них  на ніч, після чого і сон хороший, і сюжети сновидінь такі, що навіть кіношники позаздрили б.

Дядюшин В.А.Наполеон: историко – биографический взгляд/ Валерий Дядюшин. - Одесса : Астропринт, 2018.  – 52. 

Історико – біографічне видання, основу якого складає великий по об’єму матеріал, зібраний автором за період з 1983 по 2018 рік.  Наполеон  I – велична фігура в історії Франції і світу, обласканий і  звеличений його син – Наполеон II  і племінник Наполеон  III – три людини, три життя. Одне, як легенда, друге – коротке, як згарок свічки, третє – довге, але з  ганебним кінцем…

Дякуємо Валерію Олександровичу за  подаровані книги, бажаємо доброго здоровя, здійснення всіх мрій та творчих задумів.

Вас, шановні читачі, запрошуємо до бібліотеки для ознайомлення  з  книжковими  новинками.

 

 



Автор: чит.зал
Дата створення: 2021-10-20 13:51:50
Версія для друку