Перегляд документального кіно про права людини в гімназії №1: НВК : ЗШ І-ІІІ ст.

11 грудня модератор кіноклубу DocudaysUA при КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» Оксана Ошовська завітала до гімназії №1: НВК : ЗШ І-ІІІ ст., щоб познайомити  з незвичайно цікавим   фільмом «Булер» режисера: Лі Гірш про права людини.

Документальна стрічка розповідає історії двох американських підлітків та їхніх родин. Стрічка відзнята протягом одного навчального року. Режисер стрічки пропонує поглянути на сповнені болю, а часом і небезпеки, життя дітей, яких цькують однокласники. Лі Гірш викриває проблему, що виходить за географічні, расові, етнічні та економічні межі.

Після перегляду класний керівник Босенко Тетяна Григорівна  та учні 7- В  класу висловлювали  свою думку та відповідали  на  запитання модератора кіноклубу DocudaysUA.

На початку перегляду Оксана Ошовська розповідала семикласникам   про основні  види  шкільного цькування (боулінгу та  Кіберзалякування, кібербулінг). На завершення роздала буклети під назвою «Компанія проти Кібербулінгу».

Висловлюємо щиру подяку класному керівнику Тетяні Босенку та школярам 7-Вкласу за активну участь в обговорюванні фільма «Булер» та емоційні відповіді про фільм.

На цьому зустріч не завершилась,  продовження відбудеться і надалі.



Автор: адмін
Дата створення: 2019-12-11 12:22:57
Версія для друку