Засідання євро клубу « Європлюс»

Тема насильства залишається однією з найбільш актуальних у світі, адже є серйозним порушенням прав людини та має руйнівні довготривалі наслідки на все життя. Щоб запобігти цим злочинам, сприяти правоохоронним органам  захистити жертву насильства, Рада Європи запровадила Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насилля, який щороку відзначається і в нашій країні.

Про запобігання жорстокому поводженню та як не стати жертвою насильства йшлося під час засідання євро клубу "Європлюс" "Життя без насильства".

 

         Кожен учасник засідання євро клубу взяв участь у дискусіях,   де обговорювалися важливі  питання про правила  яких необхідно дотримуватись, аби не стати жертвою насилля в навчальному закладі. Дівчата та хлопці пропонували свої ідеї, ділилися думками, як  запобігти насильству в сім’ї та на вулиці, а також що потрібно знати, щоб захистити себе від агресії, жорстокості, погроз.

         Цей захід дав можливість глибше зрозуміти  значення ціннісних аспектів ставлення до себе та інших, уміння відрізняти добре і погане у повсякденному житті, поважати прекрасне у вчинках людей , уміння робити вибір,   поважати закон,  знати свої права та як не потрапити у велику біду.  



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-12-06 17:18:18
Версія для друку