Нові краєзнавчі видання

За обласною регіональною програмою до бібліотек Хмільницького району надійшли книги, видані за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради.

         Серед них проект «Вінниця у спогадах» 1-й  і  2-й  томи,  ХІХ  - початок ХХ століття, в якому віддзеркалені важливі події, відомі особистості, функціонування навчальних та медичних закладів, промислових підприємств, органів влади, культури, дозвілля вінничан.

       Видання  стало значним внеском в краєзнавчі дослідження міста та краю та викличе  велике зацікавлення серед читачів  про наше обласне місто.

       Надійшло до бібліотеки  і  перше видання з комплексного та системного дослідження історії та культури Вінниччини,  зокрема, історія Томашпільського краю ( з історії Поділля та Придністровя). «Подільські  божичі» - посібник-хрестоматія з вивчення подільської поезії. «Мальована хата», автор Микола  Крижанівський -  міжнародний мистецько- книжний проект  2012-2018рр. та цілий ряд цікавих  і корисних книг, що обов’язково знайдуть свого читача у наших бібліотеках, адже всі ці видання  про нашу Вінниччину, написані  нашими земляками -  письменниками  і поетами, дослідниками  та краєзнавцями.

         Запрошуємо ознайомитись з новими виданнями.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2019-10-09 13:47:11
Версія для друку