Золота осінь

     Осінь. Напевно, немає жодної людини, яка б не любила таку прекрасну пору. Різнобарвна, розмаїта. Спочатку вона пишна, золота й сонячна, а потім сумна, дощова, холодна. Восени красиво. Листя на деревах постійно змінює колір, а згодом і зовсім опадає на землю, вистилаючи її м’яким килимом.

     З особливою ніжністю і трепетом ставляться до осені художники. Яка ж вона прекрасна ця осінь на полотні. Художник зумів неймовірно точно передати всю ту красу. А яскраві кольори допомагають насолодитися незабутніми хвилинками поряд із прекрасним.

     У середині осені з’являється  чарівний острівець тепла й сонячної погоди, який називається бабиним літом. Його особлива прикраса - сріблясте тонке мереживо павутини, що блищить у кожному кутку.

     Всюди цвітуть яскраві осінні квіти - айстри, жоржини, хризантеми. Після дощу в лісі багато грибів. На кущах спіють ягоди. У садах теж пора урожаю - стиглі яблука, груші, горіхи, виноград. Це так чудово - зірвати налите яблуко одразу з гілки! Воно солодке і пахуче, дуже смачне.

    Насолодитися картинами ви зможете завітавши на абонемент для дорослих, де експонується виставка – світлин «Владарює осінь золотава» В. В. Гальчевського.



Автор: абонемент
Дата створення: 2019-09-17 14:58:51
Версія для друку