Літо і книга нероздільні

На абонементі для юнацтва  бібліотекар провела інформаційний калейдоскоп « Обери нову книгу», під час якого  презентувала книги  знаменитих  українських та світових письменників, серед яких є   психологічні і авантюрні, філософські і фантастичні, веселі і сумні. Але всі вони цікаві і захоплюючі, всі допомагають краще зрозуміти себе і інших людей, побачити світ під несподіваним кутом зору, збагатити своє  життя новими емоціями і новим досвідом.

Підлітковий період - особливий час у житті кожної людини. Період, коли ми з дитини поступово перетворюємося  на дорослого і стикаємося  зі страхом невідомого, першою закоханістю, непорозуміннями з батьками. І це нормально, ми всі через це проходили. Але коли ми були підлітками, інколи здавалося, що весь світ проти нас. Ми потребували підтримки, такий собі рятувальний жилет. Таким рятувальним жилетом може стати книга. Адже  книги — це те, що допомагає пізнавати світ і справлятися з труднощами — саме те, що потрібно підліткам.

   

Якщо ви любите читати, а літо і книга для вас нероздільні, завітайте  на абонемент   для юнацтва, де вас зустріне  виставка-рекомендація  « Драйвуй з новими книгами в ритмі літа». 



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-07-19 13:12:31
Версія для друку