Електронна книжка в бібліотеці

КЗ «Хмільницька  районна бібліотека для дорослих» – переможець  Всеукраїнського конкурсу в проекті української бібліотечної асоціації  «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації  в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу за програмою «Еразмус +»  одержала прекрасний подарунок  –  електронну книжку та бібліотечку нової сучасної літератури про Європейський союз та країни Європейської спільноти.

         Книжки  поповнили фонд  районної бібліотеки та представлені на виставці   «Все про Європу:  Читай ! Слухай ! Дізнавайся !» у Пункті Європейської інформації.     

         Електронна книжка – це перша електронна книжка в нашій бібліотеці, що суттєво надає можливість задовольняти інформаційні потреби користувачів.

  Так ось, електронна книжка – чудо техніки користується неабияким попитом!

 

 

  Наші користувачі та й самі працівники бібліотеки   знайомляться  з її сервісом, можливостями,  з  інформаційними  матеріалами про Європу, читають твори, як мовами оригіналів так і переведені українською мовою

         Є користувачі , особливо це люди поважного віку, яким цікаво просто потримати електронну книгу в руках, переглянути, а інші – успішно,  з впевненістю користуються чудом техніки,  читають та  замовляють інші твори …

         Електронна книжка  до послуг відвідувачів!

  Завітайте до нашої бібліотеки!    Ми завжди Вам раді !

 

   

  



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-03-05 17:33:22
Версія для друку