Гарячі книжкові новинки для холодних днів

Зима, мабуть, найкращий час для читання. Довгі-довгі вечори спонукають до того, щоб нарешті взятися за все, що ми відзначили для себе цікавим влітку, але так і не спромоглися прочитати. 

Бібліотекар абонементу для юнацтва запропонувала користувачам книги, які мають створити той самий чарівний настрій, якого ми чекаємо від зимових вечорів, адже  ви давним-давно прочитали і перечитали і «Дівчинку з сірниками» Андерсена, і «Ніч перед Різдвом» Гоголя, і «Різдвяну пісню» Діккенса, і інші класичні книги про зиму і Різдво. 

Тому до книжкової добірки  ввійшли нові книги, які  закуплені за кошти  з місцевого бюджету  : хороший детектив, цікавий жіночий роман, перевірену часом фантастику та гучні новинки: Світлани Талан «Спокута», «Ракурс», Макса Кідрука «Не озирайся і мовчи», "Твердиня" , славнозвісні бестселери  Наталії Щерби  «Часодії» та інші.

Ці книги представлені на абонементі для юнацтва  на книжковій виставці «Гарячі сторінки в холодні дні», яка   приваблює своїм святковим креативним оформленням. На ній є все: камін, тепле багаття та неймовірні книжки. А саме це необхідно для створення затишного настрою, особливо, коли за вікном вирує зимова непогода.

 

 У наступній  виставці - інсталяції "Вернісаж новорічних фантазій»,  вас зустріне казковий Сніговик з яскравими книгами про те, як зустріти та організувати зимові свята: Новий рік, Різдво Христове, свято Василя та Маланки  за українськими традиціям.

            

Працівники бібліотеки чекають всіх, хто хоче з користю провести довгі зимові вечори: загорнутись у теплу ковдру, прихопивши з собою цікаву книжку, склянку гарячого чаю з печивом і зануритись у чарівний світ читання.



Автор: юнацький
Дата створення: 2018-12-11 14:47:18
Версія для друку