Нам дарують

Сучасні інформаційні технології  впевнено входять у  сферу діяльності бібліотеки. Але  книга  все ж залишається головною і невідємною частиною нашої книгозбірні.

Часті гості нашої бібліотеки - відомі творчі особистості Вінниччини – заслужений журналіст України, голова  обласної організації НСЖУ  Василь  Паламарчук, доктор історичних  наук, автор чисельних історико-краєзнавчих виданьСергій Гальчак,  вінницький видавець ІгорБалюк. За їх участю у бібліотеці  проходять презентації книг місцевих авторів,  краєзнавців. Вони  дарують  до бібліотеки свої  книги.


Нещодавно, перебуваючи  на  черговій презентації Ігор Борисович  Балюк знову  передав до  книгозбірні велику підбірку видань, що вийшли в видавництві ПП І.Б.Балюка на протязі 2015-2016рр.


Така увага до бібліотеки надзвичайно радує та  надихає  і читачів,  і працівників бібліотеки.

Свою нову книгу  «Хмільник» передав до  бібліотеки наш  земляк Сергій Андрійович Гребельський, презентувала книгу  «Богородиця під пулями» (материнські вірші-молитви) Віра Степанюк, книга  також подарована до  бібліотеки.

Нова збірка поезій «І дай вам Бог» Світлани Гаврілової поповнила Хмільницьку поетичну палітру. Не залишились без подарунка від авторки  районна бібліотека та Уланівська сільська бібліотека.

Знані  у нашому краї краєзнавці Є.І.Козюк і П.І. Ткачук, передали до бібліотеки свої нові видання  2016року  -  Є.Козюк «Безкрилі птахи» нариси –спогади про вдів рідного  села Чеснівки, П.Ткачук «Уладівка– моя любов»    - велика історична праця, присвячена славнозвітній Уладівці. Ці книги  стануть в нагоді небайдужим читачам, котрі люблять історію нашого  краю.

Під час  перебування у нашому місті-курорті до  бібліотеки завітав публіцист і дослідник-літерутурознавець з Дніпра   Михайло Скорик.  В дарунок від нього надійшла  книгу«Осінь. Жахи україномору» -  ще один документ з історії українського  народу,  що визрів, спираючись на свідчення очевидців та на мову архівних документів.

У краєзнавчій  книзі   Анжели Веремій «Вулиці  мого  міста» впорядковані відомості, зокрема й топонімічні, про вулиці Хмільника, що є своєрідними  сторінками історичної памяті міста. Книга  видана за сприяння Хмільницької міської ради. Авторка  подарувала  до  бібліотеки   9 примірників  книг , адже попит на неї, як прогнозується,  буде чималий.


Своїми власними книжковими  надбаннями поділилась з читачами бібліотеки працівник податкової інспекції Зоя Іванівна Штефанюк.

  То ж   впору подякувати всім, хто сприяє поповненню фонду районної бібліотеки  для  дорослих.  Нові  книги це завжди  свято для  широкого читацького загалу, для шанувальників книги. З усіма подарованими   виданнями  можна ознайомитись в нашій бібліотеці.

Запрошуємо долучитись до  кола  друзів районної книгозбірні. 



Автор: адмін
Дата створення: 2016-09-29 14:50:18
Версія для друку