Позиція гідності Анжели Веремій

Щоб вірш, як хліб, вам дать могла,

                                                        Щоб на землі любов жила.

А. Веремій

         Нещодавно у бібліотеку з новою книгою «Позиція гідності» завітала відома освітянка, журналістка, поетеса Анжела Веремій.  Нова книга Анжели Веремій  - це не просто вірші, це крик і біль  материнської душі, це смуток і надія, це розплач і віра у майбутнє щирої українки.

                                   

 

         Саме на сторінках цієї книги читач ознайомиться  зворушливими віршами і про Майдан, і про АТО, про долю Жінки у наші часи. Мудро і  сердечно авторка  розмірковує про наше  буття. Як завжди  Анжела Веремій лірично розмовляє про бачене і пережите з читачами, відкриває душу і заставляє доторкнутись до сокровенного.

 

Іди зі мною, розділи мій світ,

Тут хмари в подушках; дрімає вітер,

Кришталь – вода стікає з яворів,

І мальви пишуть вірші з дощу літер.

 

В моєму світі ріки розмовляють,
Казки читають верби й полини,

На плечах ясенів русалки спочивають,

І сливи моляться, і грози, і зірки.

 

         У книзі є  проза. Кожний  маленький нарис – це доля краян, це Хмільницька земля і АТО, це філософські роздуми про щастя….

         «Любов…Найвжливіше з джерел людського щастя. Те, без чого сонце не піднімається на небо, без чого немає повноцінного життя. Але вона теж різна, кожен приміряє її до себе; вовна багатогранна: любов – це Бог, Батьківщина, мати, батько, коханий, діти, світ.»


         Анжела Анатоліївна новою книгою висловлює своє бачення сьогодення і закликає вистояти, вижити. 

         Колектив районної бібліотеки вітає Анжелу Веремій з виходом нової книги і бажає творчого натхнення та нових і  нових книг.



Автор: адмін
Дата створення: 2016-01-20 14:56:27
Версія для друку