С. Гаврилова. Своєї долі пише полотно

І будемо ми разом на віки,

До України, сповнені любові

 С. Гаврилова

Працівники Хмільницької районної бібліотеки для дорослих Марія Бабій та Людмила Курилюк побували на презентації книги С. Е. Гаврилової «   Плине  швидко так ріка життя», що проходила в Уланівському сільському будинку культури.

                                                                                                       

         Нова книга – шана – присвята Україні, подіям на Сході України, рідному селу, односельчанам. Вірші Світлани Гаврилової легко лягають на музику, і ставши піснями, зігрівають наші людські серця. Недарма кажуть, що єднання праці й пісні для українців – це і хліб, і сіль, і стан душі. Музику до слів авторки написав Андрій Бохнюк, директор Уланівського  будинку культури.

                                

         Пісні звучали у виконанні жіночого ансамблю «Подільські роси», старостою якою є Світлана Гаврилова. Вірші читали члени літературного об’єднання « Світоч», яким керує також Світлана Едуардівна.

                      

         Кажуть йти до Бога – йти до самого себе. Ось вони вірші – роздуми, пісні болі і перлини - радості душі. Світлана Гаврилова пише, співає, наче сповідається серцем – душею перед собою, своєю совістю, рідним краєм, родиною , Україною.

                                
            

         Вітали поетесу з виходом, нової книги, сьомої збірки поезій «  Плине швидко так ріка життя»:  Сергій Голубенко сільський голова, Марія Бабій зав.відділом обслуговування районної бібліотеки для дорослих, Інна Павлюк бібліотекар с. Уланова, друзі та шанувальники творчості.

                                                                                                         

         Світлана Едуардівна люб’язно подарувала свою нову книгу читачам Хмільницької районної бібліотеки для дорослих.


         Шановні користувачі, прочитайте цю книгу, і ви зрозумієте, що є цінності, які не купиш  ні за які кошти, бо вони живуть у нас самих.

         Запрошуємо до ознайомлення з краєзнавчого новинкою.



Автор: адмін
Дата створення: 2015-05-19 11:40:57
Версія для друку