Засідання об'єднання

Звичаї – скарб нашого народу

Грудневе засідання любительського об’єднання «Читацьке коло» на тему «Це було недавно, це було давно» присвячене зимовим святам  та звичаям українського народу. Відкрила засідання Марія Бабій зав. відділом обслуговуванням, яка подякувала всім присутнім за участь у проведенні різноманітних соціокультурних заходів, що проводить бібліотека, а також старості обєднання Ніні Дорофіївні  Бойко за постійне естетичне оформлення залу, створення зони гарного настрою та цікавого відпочинку у бібліотеці.



Спочатку всі завітали у арт – галерею «Хмільник мистецький» на відкриття виставки юних художників  Хмільницької школи мистецтв «Новорічно – різдвяна скарбничка».


         У читальній залі розповідь продовжив Дмитро Іванович Власійчук, викладач, художник, член НСНМ України.


В програмі засідання відбулися розважальні ігри, лунали українські народні пісні та колядки, чудові поетичні твори, літературні цікавинки.  


Переглянули новий фільм «Старовинний Меджибіж», знятий Миколою Загороднім, керівником народної аматорської кіностудії «Гіпаніс», що діє при районному Будинку культури.


Завітав на засідання гість із м.Козятина Анатолій Лісовий -  журналіст, вчитель української мови і літератури, автор збірки поезій «Шукаю сонце в людях».


Не залишила нікого байдужими  та викликала інтерес  книжкова виставка «Зима прийшла – свята принесла».


До нових зустрічей!



Автор: адмін
Дата створення: 2016-12-23 18:17:53
Версія для друку