«Всім привіт від мамульки. Ось ловіть її писульки…»Руслана Лоцман

У кожної людини, що любить книги, музику, є автори, артисти,які своєю творчістю торкають за живе, потрапляють у нерв і залишають гарні враження. Ось такі теплі спогади залишилися від зустрічі   із Заслуженою артисткою України,кандидатом педагогічних наук, доцентом УДУ імені Михайла Драгоманова  Русланою Лоцман та її дружньою, талановитою, співучою родиною.

Завітавши в читальний зал КЗ «Хмільницька публічна бібліотека»,здивували всіх присутніх своєю простотою і доступністю, приємним спілкуванням. Активна жінка, мудра мати,педагог,  співачка, волонтерка,яка організовує благодійні концерти в підтримку ЗСУ, авторка унікальної, сучасної збірки «Писульки від мамульки».  Перше, що вражає – її жіночність та енергетика, любов до всього українського. А ще до глибини душі зворушило спільне виконання Гімну України, читання уривків із книги «Писульки від мамульки» про живе, дороге, духовне для кожного українця під час війни. Такі зустрічі залишають в наших серцях незабутні враження та море позитиву.

Дякуємо за цікаву подаровану книгу «Писульки від мамульки: казки, пісні,вірші, смішнюльки», яка наповнена українознавчим змістом та спрямована на виховання кращих моральних якостей особистості. Додатком до книги є 20 авторських пісенних аудіоказок, які доступні за посиланнями на к’юар-коди. Книга буде корисною як для дорослих так і для дітей.



Автор: Читальний зал
Дата створення: 2024-07-17 12:17:32
Версія для друку