«Життя під час війни, війна під час життя»

Стійкість – це здатність долати випробування й жити повноцінним життям. Що робити, коли зачепило і не відпускає? Як  пережити емоційні бурі під час війни? Як слідувати своїм цінностям і не втрачати себе? Чим корисне читання під час війни? Які книжки – новинки у ТОПі читання від початку повномасштабної війни в Україні? Про це говорили на засіданні любительського об’єднання «Читацьке коло», яке пройшло в читальному залі КЗ «Хмільницька публічна бібліотека».

Знати і пам’ятати важливо в будь - який час. Навіть через багато десятиліть дізнаємось нові деталі, спогади і свідчення про події Другої світової війни, переказаних зі слів батьків, бабусь, дідусів. Реальні  сімейні історії в історичному екскурсі «Є пам'ять, якій не буде забуття».

 

Ознайомились з матеріалами  книжкової виставки «В книжковій пам’яті – миттєвості війни», організованої до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Заступник директора Бібліотеки Ольга Охота поділилася враженнями від навчання на базі ВОНМЦ(Вінницького обласного навчально – методичного центру галузі культури, мистецтва та туризму).



Автор: чит. зал
Дата створення: 2024-06-21 12:38:52
Версія для друку