Засідання Євроклубу « Європлюс»

 

  День Закоханих – популярне свято як в Україні, так і за її межами. Цього дня кожна пара планує провести час разом та відзначити день Валентина по-особливому. Нам стало цікаво, як святкують цей день у Європі, і ми зрозуміли – що країна, то інший звичай, а де-не-де взагалі не варто признаватися, що ви святкуєте, тому чергове засідання Євроклубу  «Європлюс», який функціонує на абонементі для юнацтва, було присвячене цій темі.  

 Координатор євро клубу Л.Курилюк познайомила присутніх з походженням  самого свята, його історією, традиціями святкування дня закоханих у країнах Європи,  запропонувала декілька ідей та порад, які допоможуть  зробити день Святого Валентина яскравим та непересічним,  в тому випадку,  якщо хтось самотній, або ж все ще знаходиться  «в пошуку», або ж не так давно  «розбігся».

 

         Хлопці та дівчата жваво приймали участь в різноманітних конкурсах:«Імена, які завжди поруч», «Історії кохання»,«Любовні серенади», «Найкраще освідчення», «Ключі для коханої», «Знаки уваги» та інші , змагалися на кмітливість, уважність та спритність, за що отримали заохочувальні призи.

     На закінчення засідання євро клубу присутні  читали вірші і прозу про кохання, розповідали романтичні історії зі свого життя, кожен отримав свою валентинку та щирі слова привітання від працівників бібліотеки зі святом.

Виставка – інсталяція «Книжкова серенада любові» пропонує книги різних авторок і авторів про кохання . Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра і сподівання на краще, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі – зворушать до сліз.

Солодкого читання та радості  кохання!



Автор: юнацький
Дата створення: 2020-02-14 11:05:26
Версія для друку

Повернутися назад