Засідання творчої майстерні « Красою душу напою»

Вже  зовсім скоро настане свято, якого так чекають закохані усіх країн світу - День Святого Валентина. Кожен чекає подаруночка від своєї другої половинки та сам міркує над тим, що б такого гарного презентувати своєму коханому чи коханій.
Наша бібліотека  також не є виключенням і для наших учасників творчої майстерні « Красою душу напою»  підготувала святковий майстер – клас «Подаруємо любов один одному», який пройшов на абонементі для юнацтва. Дівчата та хлопці створювали вітальні листівки , валентинки з цікавими і влучними висловлюваннями відомих особистостей про кохання.

 

 

  Яскраво оформлена романтична книжкова виставка «Кохання – то пречистий скарб душі» наповнена змістом, який так і заманює до читання, адже тут представлена література різноманітних епох – від класики до сучасності, в якій  розкривається тема підліткових проблем - перших почуттів, стосунків з ровесниками, становлення особистост і, всього, що хвилює сучасну молодь. Кожен знайде тут любовну історію до смаку – з хепі-ендом чи стражданями та розлукою.



Автор: юнацький
Дата створення: 2020-02-13 14:41:26
Версія для друку

Повернутися назад