Яким повинен бути лідер серед молоді?

У читальній залі КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих»  з молоддю проведено  гру – тренінг «Світ громад».  Захід організував Сергій Романюк, провідний спеціаліст автоматизованої обробки інформації Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької РДА, майстер гри II рівня «Світу громад».

 Основна мета гри — розвиток громади, організацій та окремих громадян, враховуючи сучасні реалії країни та дозволяє вирішити різноманітні проблеми: від правильної побудови співпраці між людьми, побудови культури сприйняття різних людей і до базового розуміння фінансів і функціонування країни. Сама гра створена як інструмент  навчання та самонавчання  людей, які хочуть жити в громадянському суспільстві.

Гра розвиває групи навичок, які необхідні будь-якому громадянину у XXI столітті: критичне  та стратегічне мислення , співпраця, комунікативні навички, вміння уважно читати та швидко аналізувати нову інформацію , ініціативність,соціальна взаємодія, продуктивність, лідерство.

Працювати над собою має кожен з нас. Почати ж ніколи не пізно. В матеріалах книжкової виставки "Пізнай самого себе" подаються рекомендації  і  поради, як займатися самовдосконаленням.

Запрошуємо до бібліотеки.



Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-07-12 14:22:57
Версія для друку

Повернутися назад