Моє літературне відкриття

Кожна нова книга в бібліотеці  -  це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення.

30 листопада  відділ  обслуговування районної бібліотеки для дорослих  запросив на День нової  книги  «Моє літературне відкриття»  усіх, хто не уявляє  своє життя без книги і  читання та слідкує  за книжковими новинками. Відвідувачі бібліотеки познайомилися з новими виданнями української та зарубіжної  літератури, що відповідають їх  смакам, відкрили для себе  нові  імена поетів і  письменників, які нещодавно прийшли до сучасної  літератури «Помирана» Тарас  Антипович, «Ось відкрита долоня» Галина Вдовиченко, «Любов така. Віч – на віч», проза Володимира  Даниленка, Василя Теремко,  Олексія Чупи, «Їсти, молитися, кохати» Елізабет Гілберт та інші твори, представлені на виставці – рекомендації «Нові книги: зацікавлений погляд» ( абонемент для дорослих).

 Майже кожного читача зацікавили твори українських авторів про те, що нас найбільше хвилює, - для чого живе, для чого існує людина : «Ініциація» Люко Дашвар,  «Мазуревичі» Дарини Гнатко, « Троща»  Василя Шкляра, «Наречена для  бразильця» Ніни Фіалко, «Спокута» Світлани  Талан,  «Місяць, обмитий дощем» Володимира Лиса, «Господь симпатизує аутсайдерам» Сергія Жадана та багато інших цікавих новинок, представлених на книжковій виставці  - вітрині «Дивосвіт нової книги» ( читальний зал).

Кожен, хто переступав поріг абонементу для юнацтва , був вражений дивовижною інсталяцією «Книжкова райдуга новинок»,  що привертала увагу  молоді  райдужними  кольорами обкладинок і  назвами творів, зокрема «Колекція гадів» Андрія Кокотюхи,  «Таємний сад» Френсіс Бернет,   «Поліанна виростає»  Елеонори Портер,  «Незрозумілі»  Сергія Гридіна та ін..

Відвідувачі бібліотеки здійснили інтернет-круїз по бібліотечному сайту hm-library.com.ua  розділ «Електронний каталог»,  що постійно поповнюється інформацією про книги та служить вірним компасом у світі літератури.  

 В рамках  Дня проводилися   хвилинки  інформаційних повідомлень «Радимо почитати  новинки»,  консультації  «Пошук інформації за допомогою довідково-бібліографічного апарату бібліотеки».

Книги служать людям, а краса і мудрість, відтворена у друкованих рядках, неодмінно має стати на заваді жорстокості, несправедливості й насиллю, врятувати наш неповторний світ.  

Тож запрошуємо  всіх  бажаючих  до нашої бібліотеки  познайомитись  з новинками  літератури.

Приємного читання! 



Автор: читальний зал
Дата створення: 2018-11-30 13:28:36
Версія для друку

Повернутися назад