Творімо добро разом

       Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООО у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

      Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявити турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Доброта і милосердя – два крила на яких тримаються людство, це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

      На абонементі для дорослих пройшла година спілкування « Завжди цінуємо життя», на якій бібліотекар розповідала про життя та головне призначення людини – доброту в душі та уміння співчувати.

       Пам’ятаймо, у сьогоднішній скрутний час є поруч люди, яким набагато гірше за нас. І ми можемо покращити їхнє життя своїм відношенням, небайдужим ставленням. І щоб жилося всім нам добре, у мирі і злагоді, необхідно щохвилини, щоденно творити добро. Бо добро має здатність бути щедрим та не потребує нагороди. Хто щедро робить добро, у відповідь отримує ще більше. Даруйте добро і воно повернеться до вас сторицею

 

 



Автор: бібліотекр
Дата створення: 2018-12-03 12:22:42
Версія для друку

Повернутися назад