Героїв країна – моя Україна

 

День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем українського козацтва. Це свято  є справді всенародним, бо захисниками Вітчизни є учасники національно – визвольних рухів ХХ століття, учасники Революції гідності, добровольці і військові антитерористичної операції на Сході України, волонтери, діти і дорослі – всі  ті, хто в різний спосіб наближають перемогу над російськими загарбниками.

 Пам'ять – одна з найцікавіших властивостей людини. Так, як не можна забувати своїх батьків, так не можна забувати свій народ та його історію.

Про історичні витоки козацького роду в Україні, про те як святкують День захисника Батьківщини в інших країнах  працівники  районної бібліотеки для дорослих  розповідали  клієнтам Хмільницького міськрайонного сектору  з питань пробації ( старший інспектор Паламарчук І.О., фахівець  1 категорії сектору з питань пробації  Мовчан С.І.). Присутні ознайомились з матеріалами книжково -  ілюстративної виставки «Покрова – оберіг України», переглянули відеофільм  «Загадки козацьких характерників».




Автор: admin
Дата створення: 2018-10-11 14:21:17
Версія для друку

Повернутися назад