Головний скарб життя-здоров’я

 

Безцінний скарб,

Що ми здоров'ям звемо

 Із юних літ потрібно берегти,

Адже нічого більше нам не треба,

Щоб тільки всі здорові були ми

Головна цінність суспільства — життя та здоров'я особистості. Сьогодення ставить низку вимог до особи­стих якостей людини, здатної успішно функціонувати в умовах ринку. Серед них — міцне здоров'я, вміння творчо мислити і діяти, приймати рішення в нестандартних ситуаціях, комунікабельність, розви­нені навички праці у групах і колективах. «Духовне життя дитини, — за твердженням В.Сухомлинського, — її інтелектуальний розвиток, мислення, пам'ять, увага, почуття, воля великою мірою залежать від «гри» її фізичних сил. Слаба, квола, нездорова, схильна до хвороби дитина на уроці швидко втомлюється, згасають її очі, стають млявими рухи».

 8 вересня в читальній залі  КЗ  «Хмільницька районна бібліотека»   пройшов  День спеціаліста «Основи здоров’я»  з вчителями основ здоров’я  ЗОШ  Хмільницького району. В програмі заходу відбулися:

Інструктивно-методична нарада « Особливості вивчення предметів освітньої галузі « Здоров’я »у загальноосвітніх навчальних закладах у 2017 -2018 році», яку провела методист Хмільницького РМК Мазур  Ю.М.;

Обмін досвідом «Досвід кожного -  багатство всіх»;


Консультація «Бібліографія на допомогу вчителям здоров’я»;

 Перегляд  буктрейлерів  « Книга в кадрі»;

 Виставка- порада  «Я обираю здоров’я » представляє матеріали про сучасні дидактичні та методичні вимоги щодо проведення уроків з основ здоров’я з використанням елементів тренінгу та ігрових вправ, які розвивають пізнавально-навчальну діяльність, формують почуття відповідальності за власне здоров’я, виховують бажання вести здоровий спосіб життя.



Автор: Абонемент
Дата створення: 2017-09-09 13:01:31
Версія для друку

Повернутися назад