Читання цієї книги принесе вам користь і насолоду

Таємничістю, легендами, переказами завжди притягували до себе замки, вежі, мури та палаци. Адже в цих спорудах минулого відбувалося все: кохання, зради, війни та, врешті-решт, творилася історія України. Саме про це нова незвичайна книга нашої землячки Людмили Степанової «Сповідями мурів». Поетична збірка знайомить із 24 особливими замками України, зокрема й з нашим палацом.

В анотації зазначено: «У цій збірці вдало поєднані візуальне мистецтво та поетичне слово. Тож авторка дарує читачеві унікальну можливість пройти крізь тіло кожного із замків та торкнутися найсокровеннішого – їхньої душі. Книга призначена для читачів, які здатні це оцінити».

              

Степанова Л. Сповідями мурів / Людмила Степанова. – Львів: ПАІС, 2021. – 104 c.

Поетичним словом авторка оповідає про події минулого, які відбувались в українських замках, вежах, фортецях, палацах, та про відомих діячів, які володіли цими архітектурними спорудами чи перебували в них. Ще в цій книзі також є кохання, яке не підвладне часові. Кожен вірш проілюстровано витинанками відомого хмільничанина, народного майстра України, витинкаря Дмитра Власійчука та вишитими гербами замків у виконанні Роксолани Степанової.

         Отож, шановний читачу, вам залишилося завітати в бібліотеку, щоб поринути в таємничу минувшину, насолодитися поетичним словом і порекомендувати книгу Людмили Степанової «Сповідями мурів» своїм друзям.

         Колектив бібліотеки щиро дякує Людмилі Степановій за подароване видання і бажає міцного здоров’я, натхнення, нових книг і шанувальників.

 Читайте, дізнавайтесь та насолоджуйтеся!



Автор: краєзнавець-бібліограф
Дата створення: 2022-01-04 09:45:32
Версія для друку

Повернутися назад