Поділися теплом свого серця із кожним

 Під такою назвою весело і радісно пройшло в  читальному залі  КЗ «Бібліотека для дорослих» засідання любительського об’єднання «Читацьке коло»,  присвячене Новорічним та Різдвяним  святам.

В програмі засідання  пройшов  карнавал героїв книг «Вас вітають літературні герої», на якому присутнім потрібно було назвати автора, назву  і героїв  казки, роману, повісті.

   

     

Присутні ознайомилися з новинками літератури, що надішли до бібліотеки. Великий інтерес викликала  виставка  «30 знакових книжок нашої Незалежності» , в яких  зібрані історії, що фактично  є віддзеркаленням нашої незалежності. Це люди, події та переломні моменти, які мали  вплив на боротьбу за свободу і гучно заявили про Україну світові. Виставка «Золота колекція з краєзнавства «Моя Вінниччина»,  на якій представлені книги про історію міст і сіл Вінницької області. Гарний настрій дарує присутнім  виставка - інсталяція  «Хай Новий рік з добром до Вас іде!».

Приємним сюрпризом для бібліотеки  став  подарунок від хмільницьких художників Дмитра  Власійчука, Михайла Громова,Миколи Загороднього, Інни Громової – нове видання «Народна творчість Вінниччини», в якому зібрано унікальні надбання краю. Дякуємо сердечно за гарний подарунок.

Запрошуємо  шанувальників нашої  бібліотеки та книги до «Читацького кола».

Любительське об’єднання «Читацьке коло» - це:

- зустрічі та спілкування з цікавими людьми;

- розмаїтий світ книг;

- знайомство з історією і традиціями краю;

- задоволення естетичних потреб…

Чекаємо  на Вас!



Автор: чит. зал
Дата створення: 2021-12-30 13:35:37
Версія для друку

Повернутися назад