Європа у великому та малому, в історіях та мріях

В Пункті європейської інформації « Все про Європу…» , який діє на абонементі для юнацтва, зібрались активісти євро клубу « Європлюс» на презентацію книжки «Європа-гра», яка  входить в комплект інформаційного куточка «ЄС на книжковій полиці».

 

  Захід відбувся у форматі едьютейнмента (навчання через розваги), що завдяки командній грі, моделюванні ситуації та інтелектуальним завданням дозволяє учасникам самостійно виробити моделі поведінки і норми, відповідні загальноприйнятим правилам етикету.

«Європа-гра» стала для  учасників євро клубу розвагою і засобом пізнання ЄС водночас. Вони  відгадували столиці країн, видатних письменників, відомих діячів, найпопулярнішу страву тощо; збирали «Європазл» - відомі архітектурні споруди визначених країн; власноруч виготовляли «Лепбук» та складали кросворди.

Дівчатам та хлопцям  також було запропоновано висловити свою думку на питання: «Який крок повинна зробити кожна людина, щоб наблизити Україну до Європи».

   

         Дуже змістовно і весело пройшло засідання євро клубу. Бібліотекар Л. Курилюк розповіла про те,  чому ж так важливо, щоб підлітки знайомилися з Європейським Союзом? Насамперед тому,що вони  — європейці  і мають  багато спільного з своїми ровесниками від Лісабону до Варшави, від Гельсінкі до Риму або у будь-якому куточку Європи. Від усвідомлення цього залежить розвиток наших відносин з європейськими країнами і, значною мірою, майбутнє  нашої країни.



Автор: юнацький
Дата створення: 2021-03-05 12:07:39
Версія для друку

Повернутися назад