Презентація сучасних європейських письменників. Література Польщі.

Польська література зародилася ще в далекому XII ст. з літописів та хронік І з  того часу невпинно розвивалася. На сьогодні літературна спадщина Польщі є досить великою, а польські письменники та поети відомі в усьому світі. Польська література сповнена багатогранності та різноманітності, твори письменників виходять багатьма мовами і формують образ Польщі та  поляків  в усьому світі.


         В Україні польської літератури у нас перекладають достатньо багато, аби кожен знайшов серед неї щось для себе, до того ж залежно від настрою, актуального зацікавлення і потреби. 

Пункт європейської інформації, який діє на абонементі для юнацтва пропонує до уваги користувачів віртуальну виставку творів  польських письменників. На абонементі для юнацтва користувачі бібліотеки зможуть познайомитись з  книгами  польської класики,  сучасного польського детективу  у його найкращих  зразках, з  дитячою та сучасною літературою для підлітків. 

Саме, для  формування пізнавальної, інтелектуальної, творчої  обізнаності старшокласників з польської літератури, до  їхньої  уваги  презентація книг,  підготовлена бібліотекарем  для юнацтва Л.Курилюк, які неодмінно їх зацікавлять.

%frame%



Автор: юнацький
Дата створення: 2021-02-05 10:54:42
Версія для друку

Повернутися назад