Справжній феномен сучасності

        26 жовтня цього року відомий український письменник, журналіст та драматург Володимир Савович Лис святкує свій 70-річний ювілей. В читальній залі представлена книжкова виставка "Щедрість літературної ниви Володимира Лиса"


З кожною новою книгою талант цього письменника з Волині бере у полон тисячі й тисячі читачів. Його називають майстром художнього слова, метром та світилом української літератури, найтитулованішим письменником, але у першу чергу, Володимир Лис — справжній феномен сучасності, творами якого захоплюється як політична, так і культурна еліта України.

          Володимир Савович відомий за своїми драматургічними творами, зокрема романами «Камінь посеред саду», «Продавець долі», «Століття Якова», «Маска» тощо. До того ж, за мотивами п'єс літератора були поставлені вистави на сценах найвідоміших театрів України, а деякі оповідання лунали в ефірах радіостанцій.

           Бере безпосередню участь у діяльності найвідоміших письменницьких організацій – є членом Національної спілки письменників України та Асоціації українських письменників.

  Пропонуємо згадати найвідоміші книги, які представлені на віртуальній виставці «Справжній феномен сучасності» Володимир Лис.

 

%frame%



Автор: Бібліограф
Дата створення: 2020-10-21 09:47:39
Версія для друку

Повернутися назад