Цифрова грамотність ─ вимога часу!

         12 серпня в  секторі інформаційно – комп’ютерних послуг КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих»   пройшло навчання  на платформі онлайн-курси, у  форматі освітніх серіалів з цифрової грамотності  «Дія. Цифрова освіта», на якому  користувачка  мала  змогу ознайомитись з правилами реєстрації на платформі, розпочати перегляд 1 сезону «Базових цифрових навичок», відповісти на тестові запитання та отримати консультацію від  завідуючої сектором  інформаційно комп’ютерних  – послуг Оксани Ошовської .

         Замість  рівнів – сезони, а замість уроків – освітні серії за участю експертів.

В процесі спілкування вони допомогли  засвоїти знання та навички орієнтування в цифровому просторі. На платформі вже понад 20 освітніх серіалів для різних вікових категорій.

Заняття будуть продовжуватись далі у щотижневому режимі. Адже цифрова грамотність ─ вимога часу!  Отож, запрошуємо всіх бажаючих  на уроки  ─ серіали  за участю експертів, які будуть цікавими і корисними.

Даний проект втілюється за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge.



Автор: адмін
Дата створення: 2020-08-12 10:33:53
Версія для друку

Повернутися назад