Подаруй улюблену книгу бібліотеці

 31 липня - День  згадування про улюблені  книги. Свято встановили учасники Міжнародного книжкового інтернет - форуму.

Цей день - чудовий привід згадати свої улюблені твори. Адже у кожного з нас є книга, яка закарбувалася в нашому серці надовго. Її перечитуєш, до неї повертаєшся через роки і відкриваєш в ній щось нове. Для когось - це книга з дитинства, для інших – книга,  прочитана в зрілому віці. Тож давайте розповідати один одному про свої улюблені книги.

Як говорить наша постійна користувачка  Людмила Грачунова : «Книга в нашій родині – це одне з джерел отримання інформації, тому роль книги  в сім’ї величезна, причому книги не просто джерела знань, але наші вірні друзі протягом  усього життя. Кожен день ми беремо книги і шукаємо в них відповіді на наші запитання або просто читаємо художню літературу з цікавим сюжетом».  

Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. Подарована бібліотеці книга – це радість більша, ніж одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників   книги.  Мабуть, саме такі думки спонукають тих, в кого прочитана улюблена  книга,подарувати її бібліотеці. У нашій книгозбірні  проходить  акція «Подаруй бібліотеці книгу» .

 Будемо вдячні   тим,  хто  збирається  долучитися  до  акції.  

Зробіть добру справу.   Це так просто й так приємно  –  дарувати!




Автор: читальний зал
Дата створення: 2020-07-31 17:37:19
Версія для друку

Повернутися назад