Підсумкова нарада працівників культури району

26 лютого 2020 року пройшла підсумкова нарада працівників культури  району.

На нараду запрошувались директори сільських будинків культури, завідувачі сільських клубів, завідувачі сільських бібліотек.

Начальник відділу культури і туризму РДА М.О.Стукан виступив з доповіддю «Про підсумки організаційно - творчої та фінансової діяльності закладів культури у 2019 році»  в якій зазначив основні завдання та показники роботи, які були виконані у звітному періоді, про досягнення та успіхи закладів культури району.

Про стан та напрямки бібліотечної роботи «Бібліотеки – сховище книг, чи центр спільнот:куди рухаємося»  інформувала директор КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» Зоя Попова.

Про пріорітетні напрямки роботи в клубних закладах  району розповіла методист КЗ «Хмільницький районний будинок культури» Оксана Гавура.

Інформацією про роботу з дітьми поділилась директор КЗ «Хмільницька районна дитяча бібліотека» Олена Куцкір

 Художній керівник Уланівського будинку культури швець О.І., директор СБК с.Скаржинці Ставська С.Т., завклубом с.Клітенка Марущак О.П.,  завідувачка сільською бібліотекою с.Куманівці Кухар Т.І, с.Петриківці Даманська І.В., с.Кустівці Бобровська В.В., прозвітували про  роботу сільських закладів культури.

Присутні познайомилися з книжковою виставкою "Читай українською"



Автор: адмін
Дата створення: 2020-02-26 15:36:51
Версія для друку

Повернутися назад