"Мир лише тоді панує, коли армія чатує"

         6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».

         Доблесть і честь солдатів і офіцерів — в цьому справжня сила будь-якої армії.  Український воїн — надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність важливіші за все. Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві.

      В КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих  пройшов цикл заходів «Мир лише тоді панує, коли армія чатує» Працівниками бібліотеки  в фойє районного будинку культури був представлений перегляд літератури «Українська армія – школа мужності» , біля якого бібліотекар провела   огляд літератури  «Сила нескорених» .

                                                        

  На абонементі для юнацтва  експонується  книжково – ілюстративна виставка

«Величне ім’я – захисник Вітчизни», книги якої ознайомлять молодь з бойовими подвигами українських військовослужбовців, дізнається про шлях армії у воєнні роки та в мирні часи.

          Щиро вітаємо з Днем Збройних сил і бажаємо миру, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та  звершення всіх ваших мрій.



Автор: абонемент
Дата створення: 2019-12-06 16:26:30
Версія для друку

Повернутися назад