Зустріч із волонтером Корпусу Миру США

25  жовтня  в читальній залі  відбулася зустріч працівників  КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих»   та  бібліотек  с. Скаржинці і с. Куманівці  із американським волонтером  Коллін Кіндінг. Знайомство проходило за участю  експерта громадської організації «Право» Олени Черній.

 Волонтер Коллінг Кіндінг запевнив про готовність співпрацювати два роки із Хмільницькою громадою відповідно до завдань проекту.

У рамках  проекту «Розвиток громад» Корпусу миру США в Україні до м. Хмільника прибув волонтер Коллін Кіндінг із району Меканіксберг округу Камберленд (штат Пенсільванія). Приймаючою стороною проекту виступає громадська організація «ПРАВО».

Для довідки:

Корпус Миру США в Україні розпочав роботу в Україні  у 1992 році на запрошення Уряду України. Організація співпрацює з багатьма прогресивними установами. Американські добровольці живуть і працюють пліч-о-пліч з українцями протягом двох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто тривають усе життя.

Основні завдання Корпусу – допомагати шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації, сприяння кращому розумінню американців українцями та навпаки. Також їхнє завдання – вчити українців з різних куточків країни англійської мови. Добровольці зі Сполучених Штатів Америки працюють у трьох напрямах – викладання англійської мови, розвиток громад та молодіжних програм.



Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-10-25 00:00:00
Версія для друку

Повернутися назад