Родинного тепла безмежний світ

8 липня, в День родини, відбулося незвичне свято, зіткане з добра й щирості, ніжності й любові – дружня сім’я Лецьких, відсвяткувала свій перший 10 - річний ювілей.

 10 років тому, а саме  в липні  2009 року розпорядженням голови Хмільницької  райдержадміністрації було створено прийомну сім’ю Лецьких Валентини Владиславівни  та Миколи Васильовича,  мешканців села Лозова Хмільницького району Вінницької області.

На базі прийомної сім’ї Лецьких  в серпні 2014р.  було створено дитячий будинок сімейного типу, в якому проживають та виховуються 7 дітей:

Буга Вікторія, Буга Олена,  Аристов Данило, Дубенчак Сергій, Созаруков Андрій, Созарукова Ольга, Кадар Іван.

Сімейною традицією на відзначення свят, яка об’єднує всіх,  несе позитивні емоції є приготування торта та різних смаколиків, яких у минулому житті дітей не було.

Діти та батьки приготували символічний, ексклюзивний родинний торт «Тепло родинного затишку», де кожний член великої, дружньої  родини Лецьких надав  свій інгредієнт  до «рецепту» дитячого щастя, поділився секретами 10 -  річного сімейного благополуччя.

Заступник голови районної ради Анатолій Войцещук та заступник голови районної державної адміністрації  Микола Чикотун  вручили Почесну грамоту райдержадміністрації і районної ради,  квіти та подарунки, висловили слова вдячності  батькам  та побажали всім  дітям  щастя, миру, добробуту їхній сім’ї.

Сім’ю вітали представники Лозівської громади: сільський голова Анатолій Мазур, директор школи Світлана Лукашук , підприємці, сусіди, друзі.

 Від імені народного депутата  України та  сім’ї  Юрчишиних  квітами та подарунками  родину Лецьких  привітав  його помічник – консультант  Василь Павленко.

Щирі слова привітання пролунали від начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Оксани Костюк та заступника директора Хмільницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сніжани Шевченко. Директор районного будинку культури Лариса Ковальчук висловила слова захоплення родиною, їх любов’ю до пісні та творчості.

 Поетичними рядками та піснями вітали родину представники сімейних форм виховання дітей, які діють на території району: дитячого будинку сімейного типу  Єфімових, прийомні сім’ї Поліщуків, Бригасів та Москаленків.

Гостей та учасників родинного  свята представляла ведуча Марія Бабій - завідувачка відділом обслуговування КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих».

Розповіді  доповнювали відеоролики, виставки світлин, книжкова виставка, виставки творчих робіт дітей.

 По закінченні свята всі присутні поласували тортом від родини Лецьких.



Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-07-09 16:10:20
Версія для друку

Повернутися назад