Бібліотека – острівець культури, знань і духовності

2 липня в КЗ «Хмільницька  районна  бібліотека для дорослих»  завітали  клієнти  пробації  разом із  Вікторією Володимирівною  Огурок, провідним спеціалістом Хмільницького міськрайонного відділу філії  ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області.  Бібліотекарі  читального залу ознайомили з з   можливостями і послугами  сучасної бібліотеки,  новинками літератури, матеріалами виставки – калейдоскоп «США – країна – мозаїка», присвяченої Дню незалежності США. Свято встановлено на честь Декларації  незалежності США від Об'єднаного Королівства Великої Британії, яка була підписана 4 липня 1776 року. 

З великим  інтересом та задоволенням  переглянули відео фільм «США: цікаві факти про Америку».

На абонементі для юнацтва ознайомилися з роботою Пункту європейської інформації   « Все про Європу», що діє в рамках проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+ (Жан Моне)».

Запрошуємо відвідати нашу бібліотеку. Тут Вас вислухають, зрозуміють і допоможуть підібрати книги та нададуть інформацію за темою, яка вас цікавить.

 



Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-07-02 15:28:20
Версія для друку

Повернутися назад